ЗА ПРОЕКТА

Местоположението на сградата е на 3 километра от центъра на града, морската градина и на 600 метра от плажа, а пред нея се открива прекрасна морска панорама. В близост се намират ресторанти, хранителни магазини, бензиностанция и спирка на градския транспорт, който отвежда за кратко време до центъра на града и морската градина. Достъпът до сградата се осъществява посредством асфалтов път.

Апартаментите и гаражите са ситуирани на следните етажни нива: партер, а над него шест жилищни етажа.

На ниво партер са разположени главния вход към жилищната сграда, предверие, десетте гаража, както и бърз луксозен асансьор. Гаражите са достъпни от към вътрешния двор на сградата. Достъпът към двора и обособените в него паркоместа е ограничен чрез бариера с дистанционно управление.

АПАРТАМЕНТИ

В сградата са разположени 27 броя апартамента със степен на завършеност по БДС.

На втори, трети, четвърти, пети и шести етаж са разположени по 5 броя апартамента, а на седми етаж апартаментите са 2 броя. Функционалната схема на първите пет жилищни етажа е еднаква, като апартаментите биват двустайни и тристайни, а на последен етаж се намират две многостайни жилища с панорамни тераси.

Тази конфигурация на сградата дава възможност за избор от страна на собственика, спрямо индивидуалните му нужди за най- подходящото и функционално жилище. Архитектурното разпределение на сградата е направено маскимално функционално, така че дори и да има възможност за обединяване на апартаменти при нужда от по големи жилищни площи.

Конструкцията на сградата е проектирана по последните евро норми, монолитна стоманобетонна с вертикални носещи елементи – колони и хоризонтални носещи елементи – плочи и греди.

  • гр. Варна, ж.к „Бриз“ на бул.“Княз Борис I-ви“

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

При подписване на предварителен договор внасяте начална вноска от мин.20 % от цената. Остатъка може да платите по три начина:

А) след Акт 16, при прехвърляне на собствеността;
Б) след Акт 14, при прехвърляне на собствеността;
В) една вноска след Акт 14, а остатъка след Акт 16, при прехвърляне на собствеността

Информация за отстъпки +359 896 464 964